Translate

söndag 3 februari 2013

Glutenfri köttfärspaj!

Glutenfri kättfärspaj: 

Ingredienser:

Pajdeg:
Glutenfritt mjöl 3 dl
Margarin 125g
Vatten 3 msk

Bland ihop alla ingredienser och bred ut i en form. Värm i 15 minuter på 200° för att förvärma pajdegen.

Köttfärs:
Paprika krydda
Vitlök
Salt
Matlagningsgrädde 1 dl
Chili sås 3 msk
(Krydda efter smak)

Lägg i formen och gör sedan äggstanningen som skall hällas över pajen.

Äggstanning:
Ägg 3 st
Mjölk 3 dl
Salt
Paprika krydda
Peppar
(Krydda efter smak)

Häll äggstanningen över pajen så den täcker hela. Värm i ugnen 20 minuter på 200°.
 
Vitlöks Creme fraiche: 
Creme fraiche
Vitlöks krydda (1 tsk per dl)


Servera med Vitlöks Creme fraiche & en god grönsallad! 


KLART!





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar