Glutenfri kättfärspaj:
Ingredienser:
Pajdeg:
Glutenfritt mjöl 3 dl
Margarin 125g
Vatten 3 msk
Bland ihop alla ingredienser och bred ut i en form. Värm i 15 minuter på 200° för att förvärma pajdegen.
Köttfärs:
Paprika krydda
Vitlök
Salt
Matlagningsgrädde 1 dl
Chili sås 3 msk
(Krydda efter smak)
Lägg i formen och gör sedan äggstanningen som skall hällas över pajen.
Äggstanning:
Ägg 3 st
Mjölk 3 dl
Salt
Paprika krydda
Peppar
(Krydda efter smak)
Häll äggstanningen över pajen så den täcker hela. Värm i ugnen 20 minuter på 200°.
Vitlöks Creme fraiche:
Creme fraiche
Vitlöks krydda (1 tsk per dl)
Servera med Vitlöks Creme fraiche & en god grönsallad!
KLART!
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar